31 July 2013

''Dragul meu, te iubesc!'' :))Mai multe femei căsătorite de cel puţin 15 ani au participat la un test cu următoarea temă: "Cât mai este dragoste în căsnicia d-voastră?"

Prima oară au primit întrebarea, dacă îşi iubesc soţii. Fiecare a răspuns că "da".

Următoarea întrebare a fost, când au spus soţilor acest lucru ultima oară. Unele au răspuns că "azi", altele "alaltăieri", "săptămâna trecută", "nici nu-mi mai amintesc" etc.

Atunci au primit următoarea indicaţie: să trimită soţilor un SMS cu următorul text”: "Dragul meu, te iubesc!"

Iată răspunsurile soţilor:


1.Cine eşti?

2. Pentru Dumnezeu, ce s-a întâmplat?

3. Şi eu pe tine (acest răspuns a fost DOAR O DATĂ!)

4. Ce să însemne asta? Iar ai lovit maşina?!

5. Nu înţeleg, ce să însemne iară asta?

6. Nu ştiu ce ai mai făcut, dar asta nu ţi-o iert!

7. ????????

8. Nu da vina pe mine, spune-mi deschis, cât mai vrei de la mine?

9. Visez oare?

10. Dacă aflu întradevăr cui îi este adresată asta, îţi garantez că-l omor!

11.Te-am rugat de mai multe ori să nu mai bei atâta. Dacă nu încetezi, te părăsesc, pe bune. 
Şi dincolo de umor, dar fără să-l uităm de tot.....Un reporter întrebă un cuplu: ''Cum aţi reuşit să rămâneţi împreună timp de 65 de ani?''
Femeia i-a răspuns: ''Ne-am născut într-o vreme când dacă un lucru se strica, îl reparam, nu-l aruncam la gunoi...''
Doar pentru că eşti supărat pe cineva nu înseamnă că nu-l mai iubeşti...Atunci cand Eu este înlocuit de Noi, chiar şi o proastă stare devine bunăstare (joc de cuvinte în lb engleză:)


2 comments:

Iancu Alina said...

Din pacate uitam de relatia noastra, mi se pare stupid, dar cu totii facem asta

Anca ♥ said...

Pastrand nota de umor, sa zicem ca uitam doar daca nu ne reamintim!

Sa urmarim ca familiaritatea sa nu inabuse spontaneitatea, uimirea, descoperirea prezentei celuilalt mereu noua si proaspata.
Tot cu umor, mi-amintesc o scena dintr-un film in care o tipa new-yorkeza, cam superficiala de felul ei, propune prietenelor ei de barfa si mondenitati o petrecere mai aparte. Ideea era sa-i invite pe toti 'fostii', ex-iubitii de care ele s-au saturat la un moment dat, pt ca astfel cele care duc lipsa si se plang ca nu gasesc un barbat potrivit sa aiba eventual de unde sa-si aleaga, fiind sanse mai mari
sa-l gaseasca acolo, intre 'fostii' prietenelor (adica trecuti deja prin niste filtre de criterii selective dupa gusturile lor).
Zis si facut- ziua petrecerii, femei, barbati, fac cunostinta, socializeza, cand la un moment dat gazda noastra observa ca una din prietenele ei vorbeste chiar cu ultimul ei fost iubit, de care ea scapase rapid deoarece chiar daca intrunea o mare parte din calitatile obligatorii de pe lista ei, ea il considera cam 'pampalau'.
Cand prietena ei vine la ea si-i povesteste incantata ce 'descoperire' a facut cu acest barbat sexi, galant, care manifesta multa bunatate si intelegere si care nu intra in jocurile manipulatoare cu care ea era obisnuita, plin de caldura sufleteasca, si care pare fie perfect pt o relatie implinitoare, atunci eroina noastra vazandu-l prin ochii prietenei ei, chiar se reindragosteste de el si realizeaza ce eroare de judecata a comis...

Asadar redescopera-l in fiecare zi, plina de uimire, si iubeste-l ca la inceput! Priveste-o acum ca si cum o vezi pentru prima oara, fii curios sa afli ce taine ale feminitatii iti va revela! Miracolul reindragostirii se poate petrece atunci cand trecem de tiparele obisnuintei, ale lui 'asta stiu cum e'.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...