08 March 2011

Ţie, Femeie iubită




Ţie, iubita mea, sunt inspirat să-ţi dăruiesc gândurile din minea mea, pentru ca tu să le împleteşti într-o desăvârşită ţesătură a sufletului.

Tie, iubita mea, sunt inspirat să-ţi dăruiesc toate dorinţele mele de fuziune profundă cu tot ceea ce există, pentru ca tu să le săruţi şi să creşti o imensă pădure tropicală din ele.

Ţie, iubita mea, sunt inspirat să-ţi dăruiesc
aspiraţiile mele spre perfecţiune, pentru ca tu, atingându-le cu tălpile, să le transformi într-un covor fermecat care te va purta pretutindeni.


Ţie, iubita mea, sunt inspirat să-ţi dăruiesc sentimentele mele de recunoştinţă faţă de Cel care te-a Creat, pentru ca tu să le zâmbeşti către lume într-o promisiune mereu reînnoită a fericirii .

Ţie, iubita mea, sunt inspirat să-ţi dăruiesc uimirea mea faţă de toate minunăţiile pe care frumuseţea ta senzuală le promite iubitului curajos, pentru ca tu să o primeşti în inima ta şi să o radiezi ca pe o infinită compasiune ce va salva lumea.

Ţie, iubita mea, sunt inspirat să-ţi dăruiesc speranţa mea pentru o lume mai bună, pentru ca tu, râzând inocent la ea, să o foloseşti ca machiaj.

Ţie, iubita mea, mă simt inspirat să-ţi dăruiesc planurile mele cele mai măreţe, pentru ca tu să le studiezi serios iar apoi să le asortezi cu culoarea rochiei tale.

Ţie, iubita mea, mă simt inspirat să-ţi dăruiesc luna de pe cer, pentru ca tu să faci din ea un smiley perfect pe care să-l atârni la uşa ta.

Ţie, iubita mea, mă simt inspirat să-ţi dăruiesc cele mai fierbinţi vise de pasiune ale mele, pentru ca tu să te îmbraci sexy cu ele şi să începi să mă seduci.


Ţie, iubita mea, mă simt inspirat să-ţi dăruiesc întreaga mea cunoaştere, pentru ca tu să pui un semn de întrebare asupra ei, făcând din ea o glumă bună şi râzând din toată inima de ea.

Ţie, iubita mea, mă simt inspirat să-ţi dăruiesc acţiunile mele, pentru ca tu să le iei şi să coci din ele cea mai delicioasă prăjitură.

Ţie, iubita mea, mă simt inspirat să-ţi dăruiesc cel mai înalt ideal al meu, pentru ca tu să îl aşezi în inima ta şi să te rogi pentru împlinirea lui.

Ţie, iubita mea, mă simt inspirat să-ţi dăruiesc soarele zilei de vară, pentru ca tu, Dragostea mea, să-l cufunzi în gura ta umedă şi să-l aşezi în buricul tău.

Ţie, iubita mea, mă simt inspirat să-ţi dăruiesc bărbăţia mea virilă, pentru ca tu, plină de pasiune, să o ascunzi în taina tainelor şi să-mi arăţi adevărata dimensiune a conştiinţei.

Ţie, iubita mea, sunt inspirat să-ţi dăruiesc viaţa mea în extaz şi armonie, pentru ca tu, într-un mod graţios, să faci din ea un colier pe care să-l aşezi pe pieptul tău, plin de esenţa vieţii.


Ţie, iubita mea, sunt inspirat să-ţi dăruiesc cele mai îndrăgite amintiri ale mele, pentru ca tu să le rasfiri pe patul tău, dormind apoi pe ele şi visând lumi de perfecţiune şi înţelepciune.

Ţie, iubita mea, sunt inspirat să-ţi dăruiesc optimismul meu ca stânca, pentru ca tu, cu un surâs misterios, să îl primeşti şoptindu-mi: "mulţumesc, îl admir!"

Ţie, iubita mea, sunt inspirat să-ţi dăruiesc timpul meu, pentru ca tu, cu multă pasiune să înveleşti şi să decorezi cu el dormitorul uniunii nostre extatice.

Ţie, iubita mea, sunt inspirat să-ţi dăruiesc iubirea mea, pentru ca tu să o primeşti şi să iubesti lumea întreaga cu ea!


Inspiraţia de a dărui îmi vine din feminitatea ta radiantă ce îmi exaltă simţurile.

Inspiraţia de a dărui îmi vine din rotunjimea ta perfectă din care Creatorul a învăţat să traseze primul cerc perfect.

Inspiraţia de a dărui îmi vine din prezenţa ta a unui miraculos mister ce porneşte de la faptul că tu respiri şi te încălzeşti dinăuntru.

Inspiraţia de a dărui îmi vine din visele tale de înţelepciune care aduc în lume înţelepciunea viselor şi care fac din noapte un tărâm prietenos.

Inspiraţia de a dărui îmi vine din mâinile tale delicate dar puternice, care pot duce greutatea unei sarcini dificile, dar şi floarea pe care o primeşti de la un iubit secret.



Inspiraţia de a dărui îmi vine din privirea ta de jucăuşenie şi bucurie, care reflectă lipsa de griji a tuturor copiilor lui Dumnezeu şi care îmi aminteşte că eu sunt unul dintre ei.

Inspiraţia de a dărui îmi vine din virginitatea ta reînnoită constant care aduce aduce lumii limitate speranţa perfecţiunii.

Inspiraţia de a dărui îmi vine din revelaţia uluitoare că eşti fiinţă umană şi totuşi universul este la picioarele tale.

Inspiraţia de a dărui îmi vine din cele o mie de nume ale tale, fiecare descriind perfecţiunea din tine.



Inspiraţia de a dărui îmi vine din seriozitatea ta în cele mai de necrezut aspecte ale vieţii şi relaxarea ta în altele pe care cineva le-ar considera serioase.

Inspiraţia de a dărui îmi vine din umilinţa ta exemplară care-ţi permite să primeşti limitarea pe care o pun asupra ta fără să mă sperii cu nelimitarea ta.

Inspiraţia de a dărui îmi vine din totala ta dăruire de sine în actul iubirii.


Iubita mea, prin tine învăţ să contemplu gloria tuturor calităţilor şi valorilor divine fără să mă limitez la o calitate sau valoare particulară.

Iubita mea, prin tine învăţ să contemplu natura diamantină a minţii iluminate ascunsă în stările mereu-schimbătoare ale existenţei terestre.



Iubita mea, prin tine învăţ să văd identitatea dintre Samsara şi Nirvana în toate fascinantele tale jocuri ale consistenţei iluzorii.

Iubita mea, prin tine învăţ că plăcerea şi suferinţa sunt doar două ipostaze ale minţii pe care tu în mod constant le etalezi.

Iubita mea, prin tine învăţ să recunosc extazul deghizat în unele stări limitate în care tu mereu te joci.

Iubita mea, prin tine învăţ să îndrăznesc să cer de la viaţă locul moştenit prin Drept Divin.

Iubita mea, prin tine învăţ să merg drept pe cale, pentru că nu există altă cale, chiar dacă mintea sugerează altfel.



Iubita mea, prin tine învăţ să mă mişc mereu mai senin şi fără blocaje, lăsând curgerea vieţii să-şi urmeze calea, dând atenţie doar bucuriei iubirii.

Iubita mea, prin tine învăţ să rămân ferm şi vertical în mijlocul celei mai intense plăceri şi pasiuni şi cu grijă să acord atenţie detaliilor.

Iubita mea, prin tine învăţ şi învăţând devin iubitul pe care îl meriţi.

Iubita mea, prin tine învăţ să iubesc.

Ţie, Iubita mea, îţi spun
Te iubesc!





(mihaistoian.net/to-you-my-love)

3 comments:

♥Sundary♥ said...

Canturile primaverii sunt parul tau,Femeie / adierile vantului sunt mainile tale, mangaietoare si calde; / picurand clinchete de ras si susurand cuvinte / Tu, izvor fermecat, parfum de flori, soare intre nori ,/ copila de roua, gradina divina, / esti cea mai frumoasa creatie / a lui Dumnezeu

Georgian said...

8-> cat de frumos... :)

Anca ♥ said...

Ma bucur ca aceasta frumusete infloreste si in sufletul tau si-ti multumesc pentru impresiile impartasite :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...